Rehab

Vi på Metropolis Rehab har riktat in oss på arbets- och idrottsskador, såväl akuta som mer långvariga besvär. För oss är det inte bara behandlingsresultatet som är viktigt, utan vi vill att du ska känna dig väl behandlad från första till sista kontakten med oss. Vi är vidareutbildade inom idrottsskador, ergonomi och stresshantering.

 

 

 

 

På Metropolis Rehab finner du kiropraktorer, naprapater och massörer. Vi hjälper dig som har såväl akuta smärtor eller långvariga besvär. Vi kan dessutom vägleda och ge upplägg till din rehabiliteringsplan efter en arbets- eller idrottsskada. Vår strävan är att ge dig ett gott omhändertagande och snabb, effektiv hjälp. Utefter din målsättning och den helhetsbild som vi får efter ett nybesök skapar vi ett individuellt träningsprogram just för dig. Vissa individer behöver utföra övningar som innebär att kroppen tränas för att kunna utföra dagliga aktiviteter medan andra som t ex en idrottsutövare behöver mer avancerade övningar för att minimera skaderisken.

 

Vid behov så remitterar vi dig vidare till rätt sorts behandling. Vi har ett gott och brett samarbete med andra terapeuter och vårdgivare.