Strength

Styrkeorienterat pass i varierande form, vi utgår ifrån kroppens grundrörelser såsom böj, fällning, drag och press. Funktionell styrketräning som gör dig starkare och formar kroppen.

45min

 

Strength+

Med samma styrkedel som Strength men med en avslutande konditionsdel.

45min

 

Stamina

Kondition och uthållighet för alla.

Många gånger känns ”flås” som en tung uppgift att motivera sig själv till för att det ofta är förknippat med högintensiva intervaller som ger blodsmak och mjölksyra vilket inte passar alla.

Därför erbjuder vi er ett annat typ av konditionspass som ligger på en liten lägre intensitet men förbättrar din kondition.
45 min

 

Core&More

Stärkande träning för den inre och yttre bålmuskulaturen. En stark core är ofta förknippad med förbättrad hållning och en mer hållbar kropp samt hjälper oss att få ut maximal styrka i andra lite tyngre övningar. Givetvis tillsammans i en skön mix av andra övningar så som baksida lår och rumpa.

45min

 

Hi-Intensity

Högintensiv varierad cirkelträning. En mix mellan konditionsmaskiner och mer styrkebetonade övningar.
 Snöra på dig dina metcon-skor eller Nanos på detta pass!

 

 

Move 3D

Rörlighetspass för hela kroppen som innehåller puls, styrka, stabilitet i kroppens alla rörelseplan. Detta pass kommer hjälpa din kropp att hålla sig hel, stark och skadefri längre!

45min

 

Hatha yoga

En mjukare form av fysisk yoga där du inte är buden till en fast serie av rörelser.

 

Hatha Flow
Precis som i en vanlig hathaklass så håller vi positionerna lite längre men det sker i ett flöde och kan liknas med en vinyasaklass. Passar alla nivåer.

 

 

Vinyasa yoga
En flödande klass där du inte är bunden till en fast serie rörelse. Passar alla nivåer.